PRONÁJEM

BYT 2+kk, 54 m2

13.000 Kč

Pardubice / ul. Ve Lhotkách

Pokud hledáte k pronájmu byt 2+1, který je zrekonstruovaný, nachází se na příjemném a klidném místě v menším domě jen s několika byty, pak určitě čtěte dál.

Byt 2+1 o velikosti 54 m2 se nachází ve 3. nejvyšším patře cihlového domu. Kromě obývacího pokoje, kuchyně, koupelny, samostatného wc a podkrovní ložnice je v bytě navíc další podkrovní místnost, která může sloužit jako jídelna nebo třeba pracovna.

VYBAVENÍ BYTU
Byt je vybaven kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů (indukční varná deska, trouba, mikrovlnka, myčka, chladnička/mraznička, digestoř). V koupelně je k dispozici také pračka. Na oknech (i na střešních oknech) budou instalované nové žaluzie, které jsou již objednané a čeká se na instalaci.

Z dalšího vybavení je k dispozici v chodbě skříň s botníkem. Vybavení ložnice a jídelny na fotografiích není součástí nájmu, tyto místnosti jsou bez nábytku a budou tak pronajímány.

Byt byl po předešlých nájemnících zrenovován. V kuchyni jsou nové spotřebiče, v koupelně byl instalován nový sprchový kout a skříňky. V ložnici byl položen nový koberec. Byt je také kompletně vymalován a byl proveden generální úklid.

Byt nemá balkon, ale výhodou je velký sklep o velikosti 5,4 m2. Kromě sklepa je zde i společná kolárna. Vytápění bytu a ohřev teplé vody jsou řešeny plynovým kotlem.

DŮM A OKOLÍ
Byt se nachází v menším zrekonstruovaném domě, který je poklidný a je v něm pouze osm bytů. V domě není výtah. Dům se nachází v místě s rozlehlou zelení a klidným okolím.

Vše, co je pro denní život potřeba, je k dispozici do pár minut. Potraviny jsou jen minutku od domu, stejně tak škola, školka a zastávka MHD. Nechybí zde ani možnost parkování přímo u domu zdarma.

CENA
Cena nájmu je 13.000 Kč + cca 3.000 Kč zálohy na služby a energie (elektřina a plyn budou převedeny na nájemníka). Vratná kauce při pronájmu bytu je ve výši 26.000 Kč. Provize RK je 16.000 Kč. Byt je ihned k dispozici.

VÝHODY TÉTO NEMOVITOSTI:

- samostatná jídelna/pracovna jako místnost navíc

- velký sklep
- kompletně vybavená kuchyň všemi spotřebiči, koupelna včetně pračky
- oddělené wc od koupelny

- klidný dům i okolí

- vše potřebné do minutky od domu

- parkování u domu zdarma


Přijďte si toto krásné bydlení v příjemné lokalitě prohlédnout, těšit se na Vás bude realitní makléř Erik Drobný.

“POPTÁVKU NEBO DOTAZY, PROSÍM, ZAŠLETE PÍSEMNĚ PŘES KONTAKTNÍ FORMULÁŘ NÍŽE. OZVU SE VÁM ZPĚT.

Děkuji a těším se na setkání s Vámi.”

Erik Drobný / nezávislý realitní makléř

Máte zájem o nemovitost?

ZAŠLETE POPTÁVKU PŘES KONTAKTNÍ FORMULÁŘ:

Jedná se o:*

* pole označená hvězdičkou jsou povinná

PŮDORYS

MAPA